SUP-yoga/Board yoga

IMG_3979.jpg

Du behöver inte ha paddlat SUP eller gått på yoga tidigare för att kunna delta men du måste vara simkunnig. Vi anpassar oss efter deltagarnas nivå och allt som händer runtomkring (väder, vågor etc). Detta skapar en dynamisk klass, där vi hela tiden måste vara närvarande i stunden. Många brukar känna att det är en upplevelse i sig bara att få vara på en flytande bräda, komma nära vattnet, och att det ger lugn och energi på samma gång. Samspelet mellan kroppen, brädan och vattnet skapar ett helt annat scenario än på en yogamatta inomhus.

 

SUP Yoga-pass med oss startar med en kort teoretisk genomgång på land. Därefter följer mjuka sköna rörelser på brädan för att sedan gå över till mer balansutmanande och roliga teknikövningar. Badgaranti – om man vill.

 

Om du gillar yin yoga, lugn och stillhet kan du även testa vår Mindful SUP, läs mer här.

Datum och tid

Datum för 2023 presenteras under våren.

Klädsel

Träningskläder, ev med badkläder under, barfota eller badskor. Är det lite kyligt ute kan du ha en tunn vind-/regnjacka på dig.

Bilder

Vi tar en del bilder som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får spara ner och använda som man vill. Om du delar vidare får du gärna tagga bilderna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.

Bilder 210727

Bilder 210629

Övrigt
  • Våra instruktörer, Lotta Collander och Pia Carlsson, är båda utbildade Board Yoga Sweden-instruktörer steg 1. Konceptet Board Yoga grundades av Maria Cerboni, Board Yoga Sweden, som under många år har utvecklat och arbetat fram en dynamisk och inkluderande form av yoga.

  • Vi yogar även om det regnar lite. Vid alltför dåligt väder ställs passet in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än tre anmälda kan passet komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld.

  • All paddling sker på egen risk.