SUP-yoga/Board yoga

195608830_4246609005401151_6130322963547

Du behöver inte ha paddlat SUP eller gått på yoga tidigare för att kunna delta men du behöver vara simkunnig. Vi anpassar oss efter deltagarnas nivå och allt som händer runtomkring (väder, vågor etc). Detta skapar en dynamisk klass, där vi hela tiden måste vara närvarande i stunden. Många brukar känna att det är en upplevelse i sig bara att få vara på en flytande bräda, komma nära vattnet, och att det ger lugn och energi på samma gång. Samspelet mellan kroppen, brädan och vattnet skapar ett helt annat scenario än på en yogamatta inomhus.

 

SUP Yoga-pass med oss startar i mjuka sköna rörelser och går därefter över till mer balansutmanande och roliga teknikövningar på brädan med mycket puls. Badgaranti – om man vill.

 

Om du gillar yin yoga och meditation kan du även testa vår Mindful SUP, läs mer här.

Våra SUP-yoga-instruktörer, Pia Carlsson och Lotta Collander, är båda utbildade Board Yoga Sweden-instruktörer steg 1. Konceptet Board Yoga grundades av Maria Cerboni, Board Yoga Sweden, som under många år har utvecklat och arbetat fram en dynamisk och inkluderande form av yoga.

Pris

350 kr inkl bräda, paddel och flytväst (samma pris även om du tar med egen bräda).

 

Bokning och betalning

Anmäl dig här genom att göra din bokning på vår bokningssida. När du har fått en bokningsbekräftelse att du har fått plats betalar du in 350 kr/pers (samma pris även om du har egen bräda) via Swish 123 027 85 15 (eller med ePassi). OBS! Kolla din skräppostmapp om du inte fått svar från oss. Minst 3 och max 8 platser, först till kvarn.

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle ni bli sjuka eller få förhinder den aktuella dagen vill vi att ni avbokar så fort ni kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs bokningsvillkoren i sin helhet här.

 

Datum och tid

Nästa tillfälle: Nytt datum ej satt

Tidsåtgång ca 2 timmar inkl genomgång på land.

Samlingsplats

Sundbyholm, på slottets gräsmatta bakom Sundbyholms Gästhamn.

Klädsel

Våtdräkt rekommenderas, ev med ullunderställ under beroende på hur kallt det är ute. Du kan vara barfota eller ha badskor/neoprenboots eller liknande. Är det kyligt och blåsigt kan det vara skönt att ha en vindtät jacka samt mössa på sig.

>> Våtdräkter i 3 mm neopren finns att hyra för 100 kr/st (OBS! Begränsat antal och storlekar). Kontakta oss på mail eller sms/tel 072-7211557 om du önskar hyra en dräkt. Uppge den storlek du normalt brukar ha på dina kläder.

Bilder

Vi tar en del bilder som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får spara ner och använda som man vill. Om du delar vidare får du gärna tagga bilderna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.

Bilder 210727

Bilder 210629

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid extremt dåligt väder (åska, ihållande regn, alltför kraftiga vindar etc) ställs passet in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än tre anmälda kan passet komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19. Kom bara om du känner dig helt frisk.