Drop in-SUP

20200709_174217.jpg

Några gånger under sommaren erbjuder vi drop in-SUP där du får testa att paddla en stund på egen hand. Håll utkik efter "drop in SUP" i vår kalender eller se datum nedan (vi uppdaterar så fort ett datum tillkommer). Begränsat antal brädor, viss väntetid kan förekomma. (OBS! Barn/ungdomar under 15 år måste paddla i vuxens sällskap och ska vara simkunniga.)

När?

I nuläget finns inget datum för drop in SUP inbokat. 

Var?

Oftast är vi hos oss i Skogstorp men ibland är vi i Sundbyholm. Plats kommer att stå här.

 

Pris

30 min 150 kr/bräda
60 min 250 kr/bräda

(inkl bräda, paddel och flytväst).

Betalning sker på plats via Swish 123 027 85 15.

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder. Har du en våtdräkt får du gärna använda den om du vill (vi har tyvärr inga dräkter att hyra ut). Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.
 

Ta med

Ev ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn. Vattenflaska.
 

Övrigt​
  • All paddling sker på egen risk.

  • Vill du hellre ha en längre och mer ingående genomgång på land och i vattnet är det bättre att du bokar in dig på Prova på SUP steg 1 eller följer med på någon av våra populära gruppaddlingar på torsdagarna, sk SUP-torsdag.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.