Drop in-SUP

Välkommen på drop in-SUP hos Eskilstuna SUP i Skogstorp där du får testa att paddla en stund på egen hand. Ingen förbokning behövs. Begränsat antal brädor, viss väntetid kan förekomma. Välkommen!

 

(OBS! Barn/ungdomar under 15 år måste paddla i vuxens sällskap och ska vara simkunniga.)

När?

Se vår kalender.

Var?

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp (om inget annat anges i vår kalender). Paddlingen sker från vår tomt i Eskilstunaån i Skogstorp där det inte är någon båttrafik och ej heller några större vågor. På 30 min hinner man testa att paddla bort till kanalen vid Sågverket och tillbaka. På 60 min hinner man hela rundslingan som sträcker sig bort mot Rosenfors. (När dammluckorna är öppna fullt är det dock mycket strömt i vattnet bort mot Rosenfors. Vi rekommenderar då att man enbart håller sig i vattnet mellan oss och "bäverhyddan", där vattnet är mycket lugnare. Detta är inte vanligt men om så är fallet informerar vi er innan ni paddlar iväg). 

 

Pris

30 min 150 kr/60 min 250 kr (inkl bräda, paddel och flytväst och, om man vill, en förenklad kom-igång-instruktion på land). Betalning sker på plats via Swish 123 655 59 40.

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder. Har du en våtdräkt får du gärna använda den om du vill (vi har tyvärr inga dräkter att hyra ut). Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.
 

Ta med

Ev ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn. Vattenflaska.
 

Övrigt
  • Vi kör drop in även om det regnar, bortsett från extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vill du hellre ha en längre och mer ingående genomgång på land och i vattnet är det bättre att du bokar in dig på Prova på SUP steg 1.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.