Skräpplockardag 8/5

Skräpplockardag.jpg

I samband med Eskilstunas skräpplockardagar hjälper vi till att rensa vattnet från skräp. Du hänger väl med? Datum för detta blir den 8 maj, vilket är samma dag som Håll Sverige rent anordnar Nordiska Kusträddardagen. Här i Eskilstuna har vi visserligen ingen kust men vi har bland annat en å som tyvärr är full av skräp längs strandkanter och vass. Vi startar från oss i Skogstorp kl 13.00 och paddlar sedan i riktning mot antingen Rosenforsparken eller Sommarhemmet (ett lyft). Vill man hellre paddla någon annanstans, eller plocka skräp från land, går det naturligtvis bra. Vi har en del soppåsar/säckar/handskar att tillhandahålla men för säkerhetsskull får du gärna ta med en egen påse samt handskar. Efteråt kan ni lämna skräppåsarna på ReTuna eller lämna dem hos oss.

När?

Lördag 8 maj kl 13.00-15.30 (ca).

Var?

Start Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp (alt valfri plats, meddela gärna det i formuläret).

För vem?

Det är bra om du har paddlat någon gång tidigare men ingen nödvändighet. Vill du hjälpa till utan att paddla är ett tips att promenera i Rosenforsparken och där plocka upp det skräp som ligger. Kom ihåg att ta med en påse att plocka i.

 

Pris

Gratis.

Behöver du hyra en bräda/paddel/flytväst tillkommer 150 kr som du bokar hos oss nedan i formuläret. Betalning sker via Swish 123 655 59 40.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan.

Meddela gärna om du kommer att delta även om du paddlar någon annanstans.

Ta med

Vi har en del skräppåsar/sopsäckar/handskar att tillhandahålla men för säkerhets skull kan det vara bra om du tar med en egen påse (samt handskar) att plocka i. 
 

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar, bortsett från extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

  • All paddling sker på egen risk.

  • Det kan fortfarande vara kallt i vattnet vid den här tidpunkten så använd gärna våtdräkt om du har.

  • Vi tar en del bilder under paddlingen, meddela oss så fort som möjligt om du inte vill vara med på bild.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.

Anmälan Skräpplockardag 8/5

Anmäl dig via att fylla i formuläret. En bekräftelse på att du är anmäld skickas tillbaka till dig inom kort. Ibland hamnar våra mail i mappen skräppost så håll utkik där om du tycker att svaret dröjer från oss.

Klicka i rutan nedan samt fyll i formuläret

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart vi kan.