Träning, pepp & SUP

IMG_4069.jpg
IMG_4022.jpg

Tillsammans med Du&Pepp arrangerar vi även i år en härlig träningsdag ute i Sundbyholm. Denna dag är för alla som är sugna på en hel dag med utomhusträning, SUP, frisk luft, gemenskap och träningsglädje!  

Träningen passar såväl nybörjare som träningsvana. Vi använder till största delen den egna kroppen som redskap och allt går att anpassa efter egen förmåga och dagsform. Inga förkunskaper krävs för SUP – förstagångspaddlare och vana SUP:are är lika välkomna och du får låna flytväst på plats.

Program

Lördag 4 juni

10.00-10.15 Välkommen

10.15-12.00 Peppig puls och styrka på land

12.00-13.00 Lunch. En näringsrik måltid som ger dig rätt energi för dagen

13.00-15.00 En härlig tur på SUP samt lekfull rörlighet, styrka och puls

15.00 ca Fika och tack för idag!

Plats

Sundbyholms gästhamn vid husbilsparkeringen (sväng in till höger efter backen längst ner på parkeringen nedanför hotellet).

För vem?

För dig som vill röra på dig tillsammans med ett gäng andra glada deltagare. Du behöver varken vara vältränad eller ha paddlat SUP förut.

 

Pris

950 kr inkl ledarledda träningspass på land, SUP-tur med inslag av balans- och pulsträning, lunch, fika och SUP-utrustning (SUP-bräda, paddel och flytväst).

Bokning

Klicka här så kommer du till en separat bokningssida (nytt fönster öppnas). Bokningen är bindande.

Klädsel och utrustning
 • Träning på land: Kläder för utomhusträning.

 • SUP: Badkläder under träningskläder. På fötterna kan du vara barfota eller ha badskor. Det funkar även med träningsskor men tänk på att de kan bli blöta. Är det dåligt väder kan det även vara skönt att ha en tunn mössa och vantar på sig samt en tunn vind-/regnjacka.

 • Tänk på:
  Glasögon sjunker snabbt så välj hellre keps än solglasögon samt använd ”senilsnöre” eller liknande till vanliga glasögon.

 • Vattenflaska

 • Ett torrt ombyte till efteråt

Bilder

Vi tar en del bilder som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Tagga oss gärna med @eskilstunasup och @duopepp eller #eskilstunasup #duopepp (Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.)

Övrigt
 • Vi genomför dagen även om det regnar, bortsett från extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

 • All paddling sker på egen risk.

 • Vi tar en del bilder under paddlingen, meddela oss så fort som möjligt om du inte vill vara med på bild.

 • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19. Kom bara om du känner dig helt frisk.