Mindful SUP

IMG_4195.jpg

Släpp all stress och unna dig själv en stunds avkoppling med Mindful SUP då vi paddlar sakta en stund i tystnad och utför några yinyoga-influerade stretchövningar på brädan, mestadels i sittande och liggande ställning. Du behöver inte ha paddlat SUP förut för att kunna delta. 

Minst 3 och max 5 platser, först till kvarn.

Datum och tid

Datum för 2023 presenteras under våren.

Klädsel

Träningskläder (t ex tights och t-shirt eller ett underställ). Under denna paddling är vi ganska stilla på brädan så för att inte frysa, ta gärna med en långärmad tröja eller en tunn regn-/vindjacka. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota. Vi paddlar även om det regnar.
 

Ta med​
  • En eller två handdukar som du kan använda som filt eller kudde.

Bilder

Vi tar en del bilder som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får spara ner och använda som man vill. Om du delar vidare får du gärna tagga bilderna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.

Bilder 210702

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc) ställs utfärden in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än tre anmälda kan utfärden komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19. Kom bara om du känner dig helt frisk.