Mindful SUP

187073404_10159135971185729_493551209022

Unna dig själv en stunds avkoppling med Mindful SUP då vi paddlar en stund i tystnad och utför några yinyoga-influerade stretchövningar på brädan, mestadels i sittande och liggande ställning. Du behöver inte ha paddlat SUP förut för att kunna delta. Anmälan sker via vår fristående bokningssida.

Minst 3 och max 6 platser, först till kvarn.

Pris

250 kr inkl bräda, paddel och ankare (samma pris även om du tar med egen bräda). Flytväst ingår och är frivillig att bära.

 

Bokning och betalning

Anmäl dig genom att göra din bokning på vår fristående bokningssida. När du har fått en bokningsbekräftelse att du har fått plats betalar du in 350 kr/pers via Swish 123 027 85 15 (eller med ePassi). OBS! Kolla din skräppostmapp om du inte fått svar från oss.

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle ni bli sjuka eller få förhinder den aktuella dagen vill vi att ni avbokar så fort ni kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs bokningsvillkoren i sin helhet här.

Tid & plats

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp.

Datum och tider kommer läggas upp under 2022
 

Klädsel

Träningskläder (t ex tights och t-shirt eller ett underställ). Under denna paddling är vi ganska stilla på brädan så för att inte frysa, ta gärna med en långärmad tröja eller en tunn regn-/vindjacka. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota. Vi paddlar även om det regnar.
 

Ta med​
  • En eller två handdukar som du kan använda som filt eller kudde.

Bilder

Vi tar en del bilder som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får spara ner och använda som man vill. Om du delar vidare får du gärna tagga bilderna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.

Bilder 210702

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc) ställs utfärden in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än tre anmälda kan utfärden komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19. Kom bara om du känner dig helt frisk.