Påsk-SUP

IMG_1977.jpg

Uppdaterat 220121

På Skärtorsdagen den 14 april kl 14.00 drar vi till Blåkulla via Mälaren. Vi kommer alltså att paddla i Sundbyholm och in en bit i den vindskyddade Ramsundsån, gärna utklädd till påskkärring eller liknande, innan vi vänder tillbaka. Efter turen fikar vi i Sundbyholms gästhamn där det finns möjlighet att köpa gofika som vi sedan äter utomhus på bryggan.

För vem?

Det är inget krav men vi ser gärna att du har testat att paddla någon gång tidigare så du vet grunderna. Du måste vara simkunnig.

Samling, tid & plats

Tid:

Torsdag 14 april kl 14.00. Beräknad avfärd sker så snart vi är klara med pumpning av brädor etc, gissningsvis runt kl 14.20. Total tidsåtgång inkl fika blir ungefär två timmar.

Plats:

Sundbyholm vid husbilsparkeringen (sväng in till höger efter backen längst ner på parkeringen nedanför hotellet).

Pris

0 kr/gratis om du har med egen bräda

150 kr inkl bräda, paddel och flytväst

>> Våtdräkt i 3 mm neopren finns att hyra för 100 kr/st. (OBS! Begränsat antal och storlekar). Kontakta oss på mail eller sms/tel 072-7211556 om du önskar hyra en dräkt. Uppge den storlek du normalt brukar ha på dina kläder.

 

Bokning och betalning

Anmäl dig här (fristående bokningssida). Välj datum i schemat då du vill delta. För att kunna göra en bokning behöver du vara inloggad. Om det är första gången du ska logga in väljer du "skapa nytt konto". När du har fått en bokningsbekräftelse betalar du in 150 kr/pers (om du har egen bräda betalar du ingenting) via Swish 123 027 85 15 (eller med ePassi) inom 24 timmar (alt. omgående om du bokar samma dag). OBS! Kolla din skräppostmapp om du inte fått svar från oss. 

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs bokningsvillkoren i sin helhet här.

Klädsel och utrustning
 • SUP-bräda med leash (tar du med egen bräda behöver du se till att den har en leash/säkerhetslina)

 • Gärna våt- eller torrdräkt (våtdräkt finns att hyra, se info ovan under "Pris")

 • Flytväst (om du inte har våt- eller torrdräkt)

 • Mössa, vantar, tjocka strumpor (ta med ett par extra av varje i en vattentät väska eller påse)

 • Neoprenboots eller vinterkängor

 • Klä gärna ut dig till påskkärring eller något annat "påskigt"

 • Ev egen fika om du inte vill köpa i hamncaféet

Bilder

Vi tar en del bilder under utfärden som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Tagga oss gärna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup (Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.)

2021

Bilder 2021

Film 2021

Övrigt
 • Vi paddlar även om det regnar/snöar men om vädret skulle vara katastrofdåligt som t ex snöstorm/spöregn eller om vattnet är täckt av is, ställs evenemanget in och meddelas då via sms till dig som är anmäld.

 • Vi tar en del bilder under utfärden som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så fort som möjligt.

 • All paddling sker på egen risk.

 • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19. Kom bara om du känner dig helt frisk.