SUP-torsdag

Välkommen på SUP-torsdag då vi paddlar i lugnt, avstressande tempo utan prestige att stå upp hela turen. Vill man sitta på rumpan eller stå på knä går det lika bra, det väljer du själv. Perfekt tur för dig som inte har paddlat förut men även du som är van paddlare är självklart välkommen att följa med. Vi paddlar oftast en rundslinga i Skogstorp men ibland testar vi andra ställen. Håll utkik under datumen nedan vilken plats som gäller.

Med reservation för fullbokning. Minst 4 och max 14 platser, först till kvarn.

Samling tid & plats

Tid:

Kl 17.30 då vi kör en teoretisk förenklad genomgång på land ca 20-25 min. Vi beräknas vara tillbaka ca 19.00-19.15. (Har du egen bräda som behöver pumpas upp, kom då gärna en kvart innan om du vill vara med vid genomgången.)

Plats:

22 juli – Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, Skogstorp

5 aug – Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, Skogstorp

12 aug – Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, Skogstorp

19 aug – Ej klart

26 aug – Ej klart

Pris

250 kr inkl bräda, paddel och flytväst (150 kr om du har egen bräda).

Bokning och betalning

Anmäl dig här, via vår fristående bokningssida. Välj datum i schemat då du vill delta. För att kunna göra en bokning behöver du vara inloggad. Om det är första gången du ska logga in väljer du "skapa nytt konto". När du har fått en bokningsbekräftelse att du har fått plats betalar du in 250 kr/pers (150 kr om du har egen bräda) via Swish 123 655 59 40 (eller med ePassi) inom 24 timmar (alt. omgående om du bokar samma dag). OBS! Kolla din skräppostmapp om du inte fått svar från oss. Om det inte finns någon plats ledig får du möjlighet att välja om du vill stå på reservlistan och blir då inbokad automatiskt minst två timmar innan om det blir något avhopp.

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs bokningsvillkoren i sin helhet här.

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder, flytväst (har du ingen egen flytväst kan du låna en av oss). Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.
 

Ta med

Ev ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn.

Bilder

Vi tar en del bilder under utfärden som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Tagga oss gärna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup (Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.)

2021

Bilder 210708

Bilder 210701

Bilder 210617

Bilder 210610

Bilder 210603

2020

Bilder 2020

Filmer 2020

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc) ställs utfärden in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än fyra anmälda kan utfärden komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.

Aktuella datum
Se ovan under "Samling" eller i vår kalender.