SUP-torsdag

Välkommen på SUP-torsdag då vi paddlar i lugnt, avstressande tempo för att kunna njuta ordentligt av känslan att vara här och nu. Perfekt tur för dig som inte har paddlat förut men även du som är van paddlare är självklart välkommen att följa med. Tidsåtgång ca 1 1/2-2 timmar inkl kortare instruktion innan avfärd. >> OBS! För tillfället är Hyndevads och Rosenfors dammluckor fullt öppna och det är mycket höga vattenflöden i ån och väldigt strömt på sina håll. Därför har vi tillfälligt flyttat rutten från Skogstorp till Sundbyholm och Ramsundsån. Det är också en väldigt fin och lättpaddlad tur (kan dock vara en del mygg där så ta med myggmedel). Ny mötesplats är vid husbilsparkeringen i Sundbyhoms gästhamn dit du kommer om du tar höger nästan direkt efter backen nedanför hotellet. Uppdaterat: 210612.

 

Med reservation för fullbokning. Minst 4 och max 14 platser, först till kvarn.

Pris

250 kr inkl bräda, paddel och flytväst (150 kr om du har egen bräda).

 

Bokning och betalning

Anmäl dig här, via vår fristående bokningssida. Välj datum i schemat då du vill delta. För att kunna göra en bokning behöver du vara inloggad. Om det är första gången du ska logga in väljer du "skapa nytt konto". När du har fått en bokningsbekräftelse att du har fått plats betalar du in 250 kr/pers (150 kr om du har egen bräda) via Swish 123 655 59 40 (eller med ePassi) inom 24 timmar (alt. omgående om du bokar samma dag). OBS! Kolla din skräppostmapp om du inte fått svar från oss. Om det inte finns någon plats ledig får du möjlighet att välja om du vill stå på reservlistan och blir då inbokad automatiskt minst två timmar innan om det blir något avhopp.

Avbokning

Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning.

Samling

Husbilsparkeringen, Sundbyholms gästhamn (nedanför hotellet) kl 17.30 då vi kör en teoretisk förenklad genomgång på land. Beräknad avfärd ca 18.00. Vi beräknas vara tillbaka ca 19.00-19.15.
 

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder, flytväst (har du ingen egen flytväst kan du låna en av oss). Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.
 

Ta med

Ev ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn. Myggmedel (det kan vara en del mygg inne i Ramsundsån)

Bilder

Vi tar en del bilder under utfärden som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Tagga oss gärna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup (Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.)

2021

Bilder 210610

Bilder 210603

2020

Bilder 2020

Filmer 2020

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc) ställs utfärden in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • Vid färre än fyra anmälda kan utfärden komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld samt i evenemanget på Facebook.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.

Aktuella datum
Se vår kalender.