SUP-torsdag/ nybörjarpaddling

IMG_5230.JPG

OBS! SUP-torsdagarna återkommer 2023. Se vårt övriga utbud för andra typer av paddlingar.

Välkommen på vår uppskattade nybörjarpaddling som vi kallar SUP-torsdag. Vi paddlar i lugnt, avstressande tempo utan prestige att stå upp hela turen. Vill man sitta på rumpan eller stå på knä går det lika bra, det väljer du själv. Perfekt tur för dig som är nybörjare men även du som är van paddlare är självklart välkommen att följa med. Kanske har du köpt en egen bräda men har ingen att paddla med. I så fall är detta ett perfekt tillfälle för dig att följa med och kanske skaffa nya paddlingskompisar.

Vi paddlar oftast en rundslinga i Skogstorp men ibland testar vi andra ställen. Håll utkik under datumen nedan vilken plats som gäller.

Med reservation för fullbokning. Minst 4 och max 14 platser, först till kvarn.

Samling tid & plats

Tid:

Kl 17.30 då vi kör en teoretisk genomgång på land som tar ca 20-25 min. Vi beräknar vara tillbaka ca 19.00-19.15. (Har du egen bräda som behöver pumpas upp, kom då gärna strax efter kl 17.00 om du vill vara med vid genomgången.)

Datum och plats:

Pris

250 kr inkl bräda, paddel och flytväst

150 kr om du har egen bräda (OBS! Din bräda måste vara fäst med en leash/säkerhetssele)

Bokning och betalning

Anmäl dig här. Välj datum i schemat då du vill delta. För att kunna göra en bokning behöver du vara inloggad. Om det är första gången du ska logga in väljer du "skapa nytt konto". När du har fått en bokningsbekräftelse att du har fått plats betalar du in angiven summa via Swish 123 027 85 15 (eller med ePassi) inom 24 timmar (alt. omgående om du bokar samma dag). Märk betalningen med SUP-torsdag och det datum du har bokat. I samband med bokningen godkänner du villkoren för att delta på paddlingen, läs igenom dessa här.

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle ni bli sjuka eller få förhinder den aktuella dagen vill vi att ni avbokar så fort ni kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning.

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder, flytväst (har du ingen egen flytväst kan du låna en av oss). Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota. Är du frusen av dig och det inte är sommarvärme ute kan det vara skönt att ha en tunn mössa och vantar på sig.

>> Våtdräkt i 3 mm neopren finns att hyra för 100 kr/st. (OBS! Begränsat antal och storlekar). Kontakta oss på mail eller sms/tel 072-7211556 om du önskar hyra en dräkt. Uppge den storlek du normalt brukar ha på dina kläder.

Ta med
  • Ev ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt.

  • Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn.

  • Om du måste ha glasögon rekommenderar vi att ha dem i sk "senilsnöre" då de sjunker snabbt om de hamnar i vattnet.

Bilder

Vi tar en del bilder under utfärden som vi sedan lägger upp på Facebook och Instagram och som man sedan gärna får dela. Tagga oss gärna med @eskilstunasup eller #eskilstunasup (Skulle du inte vilja vara med på bild, meddela oss det så snart du kan.)

Här hittar du:

Bilder

Filmer

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar. Vid dåligt väder (ihållande spöregn, åska, alltför kraftiga vindar etc) ställs utfärden in och meddelas då via sms till dig som är anmäld.

  • Vid färre än fyra anmälda kan utfärden komma att ställas in och meddelas då via sms till dig som är anmäld.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Tillgång till toalett/badrum finns när vi är på plats hos oss i Skogstorp.

  • Kom bara om du känner dig helt frisk.