Priser & bokning

IMG_1817.JPG
Hyra av SUP-bräda

Välj om du vill hämta SUP-brädan i en väska (tillsammans med pump, paddel, leash och flytväst) så att du kan pumpa upp den på valfritt ställe eller om du vill utgå paddelturen från vår å-tomt (då ser vi till att den är uppumpad när du kommer).

>> Mer info och bokning

Prova på SUP – steg 1

För dig som aldrig har stått på en bräda. Vi går igenom utrustning, säkerhet och ger dig lite enkla tips för att komma igång och paddlar därefter tillsammans en liten tur.

>> Mer info och bokning

Prova på SUP – steg 2

För dig som har testat SUP någon/några gånger tidigare. Vi tränar lite extra på att ta oss upp på brädan från vattnet, paddlingsteknik, olika svängar samt utför balansövningar. Syftet är att du ska känna dig säker och bekväm i din paddling och inte vara rädd för att hamna i vattnet.

>> Mer info och bokning

Familje-SUP/Familjepaketet

Ha roligt tillsammans hela familjen. Som i "Prova på SUP – steg 1" går vi igenom utrustning, säkerhet och ger lite enkla tips för att komma igång. Välj om ni vill paddla en tur på ca 1 tim på egen hand eller om ni vill ha med en instruktör i vattnet.

>> Mer info och bokning

Drop in-SUP

Några gånger under sommaren erbjuder vi drop in-SUP där du får testa att paddla en stund på egen hand. 

>> Mer info om tid och plats

SUP-torsdag

Välkommen på SUP-torsdag då vi i grupp paddlar i lugnt, avstressande tempo utan prestige att stå upp hela turen. Vill man sitta på rumpan eller stå på knä går det lika bra, det väljer du själv. Perfekt tur för dig som inte har paddlat förut men även du som är van paddlare är självklart välkommen att följa med ut på en skön tur. Detta motsvarar Prova på SUP-steg 1 fast här gör vi det i grupp.

>> Mer info och bokning

Board yoga/SUP-yoga

Board Yoga innebär stor närvaro och kontakt med vatten och natur. Samspelet mellan kroppen, brädan och vattnet skapar ett helt annat scenario än på en yogamatta inomhus. Utförandet på bräda i vatten gör Board Yoga till ett underbart sätt att variera din träning och utmana dig själv.

>> Mer info och bokning

Mindful SUP

Unna dig själv en stunds avkoppling med Mindful SUP då vi paddlar en stund i tystnad och utför några yinyoga-influerade stretchövningar på brädan, mestadels i sittande och liggande ställning. 

>> Mer info och bokning

Dagsretreat med skogsbad & SUP

Lugna sinnet under en dag i vår vackra Sörmländska natur! Tillsammans ger vi oss ut både i skogen och på vattnet för att fylla på energinivåerna, sänka pulsen och låta tankarna få flyga högt. Det här är en dag då du investerar i dig själv och ditt mående, genom att du får en chans att vända dig inåt och njuta av naturens läkande kraft. Men dagen bjuder också på härligt umgänge, lunch och nyttigt fika! Arr. Water & Woods of Sörmland

>> Mer info och bokning

Påsk-SUP

Häng med till Blåkulla på självaste Skärtorsdagen. Vi tar turen via Ramsundsån och avslutar med egen medhavd eller köpt fika i Sundbyholms gästhamn.

>> Mer info och bokning

Lucia-SUP

Välkommen att vara med och sprida lite ljus på Luciadagen. Vi ser till att gå all in med allt ljus vi kan hitta och fästa det på oss själva och våra brädor så att vi tillsammans lyser upp den annars så mörka Eskilstunaån.

>> Mer info och bokning

Hyra av våtdräkt

Ett begränsat antal och storlekar av våtdräkter i 3 mm neopren finns att hyra för 100 kr/st (finns även några få par neoprenboots-/sockor att hyra för 50:-/paret). Kontakta oss på mail eller sms/tel 072-7211556 om du önskar hyra en dräkt. Uppge den storlek du normalt brukar ha på dina kläder/skor.

Evenemang/utfärder

Vi försöker att regelbundet hitta på olika typer av evenemang och roliga utfärder, håll koll i vår kalender för att inte missa något.

Gruppaddling/företag/kompisgäng/möhippa/svensexa/kick-off

Ett SUP-äventyr tillsammans med kompisgänget, möhippan eller kick off/teambuilding med arbetskamraterna, är verkligen en rolig aktivitet som passar i stort sett alla. Det bästa är att man behöver inga som helst förkunskaper mer än att vara simkunnig.

>> Mer info och bokning

Försäljning av SUP

Vi har inga SUP-brädor till salu hos oss. Däremot finns det många andra företag som säljer brädor i Sverige och några några vi kan rekommendera är bl a Wenall SUP och Yster SUP. Fundera ut i vilket syfte du vill använda brädan (träning, turpaddling, yoga, lek etc). För många funkar det bra med en sk allround-bräda som förstagångsbräda, alt en touringbräda som är bra om man vill paddla längre sträckor (den är mer riktningsstabil men kan upplevas något ostadigare). Ett tips är att googla runt och läsa om olika brädor och sen när du hittar en i den prisklass du kan tänka dig så kan du även googla på märket och se vad andra tycker om just den. Det finns även många bra SUP-grupper på Facebook där du kan få tips och råd (t ex SUP Stand Up Paddleboard Sweden).

Här kan du läsa lite mer om vad du ska tänka på i valet av SUP.

Presentkort

Är du ute i sista minuten och behöver en bra present? Eller känner du någon som har allt och är väldigt svår att köpa presenter till? Då är ett presentkort på en SUP-tur en bra gåva. Välj själv vilket värde du vill ha på presentkortet, t ex 250, 500, 1 000 kr. Du får presentkortet hemskickat med post, tillsammans med ett kuvert, eller som pdf-fil för egen utskrift. (Presentkortet gäller ett år från inköpsdatum och kan inte lösas in mot kontanter.)

Betalning

All betalning sker med Swish till nummer 123 027 85 15 alt. via ePassi/Min Friskvård. Meddela oss om du vill betala på faktura.

Avbokning

Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning.

Läs hyres- och bokningsvillkoren i sin helhet här.