Hyra av SUP-bräda

För dig som har testat att paddla tidigare eller helt enkelt bara vill prova på egen hand utan instruktör, kanske på din favoritbadplats. Välj om du vill hämta SUP-brädan i en väska (tillsammans med pump, paddel, leash och flytväst) så att du kan pumpa upp den på valfritt ställe eller om du vill utgå paddelturen från vår å-tomt (då ser vi till att den är uppumpad när du kommer). Att pumpa upp brädan går annars på ungefär 10-15 min och är en bra uppvärmning innan paddelturen. Vi kan även, mot en avgift, köra ut brädorna till den plats inom Eskilstuna kommuns gränser där du vill paddla.

Hyrpris

Priserna är inkl SUP-bräda i väska, paddel, leash, pump och flytväst

1 tim 250 kr/bräda
Halvdag (2-5 tim) 400 kr/bräda
Heldag (6-10 tim 700 kr/bräda

1-2 dagar 900 kr/bräda

3-5 dagar 1 500 kr/bräda (15% avdrages från priset vid hyra av två brädor eller fler)

Utkörning/upphämtning av SUP 200 kr (gäller inom Eskilstuna kommun och enl ö k)

 

Bokning och betalning

Hör av dig till oss via mail, sms eller på telefon. Lämna dina kontaktuppgifter samt önskemål om dag och tid då du vill hyra SUP-bräda. Skriv om du vill hämta den ouppumpad i väska eller om du vill ha den färdigpumpad och utgå din paddling från vår tomt. Vi återkommer så snart vi kan och håll gärna koll i skräppostmappen om du inte inom någon dag har fått svar på mailet (om du har mailat). Betalning sker via Swish 123 655 59 40 innan paddlingen.

Avbokning

Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs hyresvillkoren i sin helhet här.

Plats

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp.
 

Övrigt
  • För tips om klädsel, paddlingsställen etc, läs mer under Bra att veta.