Prova på SUP

IMG_6155.JPG
Prova på SUP – steg 1 (med instruktör)

För dig som aldrig har stått på en bräda. Vi går igenom utrustning, säkerhet och ger dig lite enkla tips för att komma igång och paddlar därefter tillsammans en liten tur. Du måste vara simkunnig. Ca 1-1,5 tim. (Detta alternativ är ett perfekt tips till födelsedagsbarnet, blivande bruden eller kanske som gåva till din partner på bröllopsdagen.

Tips: På torsdagarna kör vi även Prova på SUP – steg 1, i grupp på sk "SUP-torsdag". Läs mer här.

Prova på SUP – steg 2 (med instruktör)

För dig som har testat SUP någon/några gånger tidigare. Vi övar på paddlingsteknik, testar olika svängar samt utför balansövningar på brädan. Vi tränar även på att ta oss upp på brädan från vattnet. Syftet är att du ska känna dig säker och bekväm i din paddling och inte vara rädd för att ramla av. Under steg 2 är det 100% badgaranti så vi rekommenderar att du har våtdräkt på dig (undantag när det är mycket varmt ute). Du måste vara simkunnig. Ca 1-1,5 tim.

Plats

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp.

Pris

Prova på SUP – steg 1 Vuxen 450 kr, simkunniga barn 8-17 år 250 kr

Prova på SUP – steg 2 Vuxen 450 kr, simkunniga barn 8-17 år 250 kr

(inkl instruktör, SUP-bräda, paddel, leash och flytväst)

>> Våtdräkter i 3 mm neopren finns att hyra för 100 kr/st. (OBS! Begränsat antal och storlekar). Kontakta oss på mail eller sms/tel 072-7211556 om du önskar hyra en dräkt. Uppge den storlek du normalt brukar ha på dina kläder.

 

Bokning och betalning

Hör av dig till oss via mail eller sms/tel (072-7211556). Lämna dina kontaktuppgifter samt önskemål om dag och tid då du vill komma och paddla. Skriv också om det gäller steg 1 eller steg 2. Vi återkommer så snart vi kan och håll gärna koll i skräppostmappen om du inte inom någon dag har fått svar på mailet (om du har mailat). Betalning sker via Swish 123 027 85 15 (eller med ePassi) innan paddlingen.

 

Avbokning: Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs hyres- och bokningsvillkoren i sin helhet här.
 

Klädsel

Prova på SUP steg 1: Badkläder och/eller träningskläder. Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.

Prova på SUP steg 2: I Steg 2 blir det en del vattenkontakt så här rekommenderar vi att du har på dig en våtdräkt (om det inte är högsommarvärme). Har du ingen egen kan du hyra av oss, se pris ovan. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.

Ta med

Prova på SUP steg 1: Ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn.

Prova på SUP steg 2: Ett torrt ombyte till efteråt (du kommer att bli blöt), handduk, vattenflaska.

Bilder

Vi tar en del bilder, om du vill, som vi sen mailar över till dig.

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar och ställer bara in vid extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

  • Du måste vara simkunnig.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.