Prova på SUP

Prova på SUP - steg 1

För dig som aldrig har stått på en bräda. Vi går igenom utrustning, säkerhet och ger dig lite enkla tips för att komma igång och paddlar därefter tillsammans en liten tur. Du måste vara simkunnig. Ca 1-1,5 tim. (Detta alternativ är ett perfekt tips till födelsedagsbarnet, blivande bruden eller kanske som gåva till din partner på bröllopsdagen.

Tips: På torsdagarna kör vi även prova på SUP i grupp på sk "SUP-torsdag". Läs mer här.

Prova på SUP - steg 2

För dig som har testat SUP någon/några gånger tidigare. Vi över mer på paddlingstekniken, testar olika svängar samt utför balansövningar på brädan. Vi tränar även på att ta oss upp på brädan från vattnet. Syftet är att du ska känna dig säker och bekväm i din paddling och inte vara rädd för att ramla av. Under steg 2 är det 100% badgaranti så är du frusen av dig sitter en våtdräkt inte i vägen. Vi har dock i nuläget inga dräkter för uthyrning/utlåning. Du måste vara simkunnig. Ca 1-1,5 tim.

Pris

Prova på SUP – steg 1 Vuxen 450 kr, simkunniga barn 8-17 år 250 kr

Prova på SUP – steg 2 Vuxen 450 kr, simkunniga barn 8-17 år 250 kr

(inkl instruktör, SUP-bräda, paddel, leash och flytväst)

Aktiviteten sker på plats hos Eskilstuna SUP, för paddling på annan plats tillkommer 200 kr och då får man ev hjälpa till att pumpa upp sin egen bräda (ca 15 min).

 

Bokning och betalning

Hör av dig till oss via mail, sms eller på telefon. Lämna dina kontaktuppgifter samt önskemål om dag och tid då du vill komma och paddla. Skriv också om det gäller steg 1 eller steg 2. Vi återkommer så snart vi kan och håll gärna koll i skräppostmappen om du inte inom någon dag har fått svar på mailet (om du har mailat). Betalning sker via Swish 123 655 59 40 (eller med ePassi) innan paddlingen.

Avbokning

Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle du bli sjuk eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då din avbokning så fort du kan, dock senast 3 timmar innan, så får du pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning. Läs hyres- och bokningsvillkoren i sin helhet här.

Plats

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp.
 

Klädsel

Prova på SUP steg 1: Badkläder och/eller träningskläder. Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.

Prova på SUP steg 2: I Steg 2 blir det en del vattenkontakt så här är det en fördel att ha på sig våtdräkt. (Dessvärre har vi inga dräkter att hyra ut i nuläget.) Är det supervarmt ute under sommaren går det naturligtvis bra med enbart badkläder. På fötterna kan du ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.

Ta med

Prova på SUP steg 1: Ett torrt ombyte till efteråt om du skulle bli blöt. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn.

Prova på SUP steg 1: Ett torrt ombyte till efteråt, handduk, vattenflaska.

Bilder

Vi tar en del bilder, om du vill, som vi sen mailar över till dig.

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar och ställer bara in vid extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

  • Du måste vara simkunnig.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.