top of page

Turpaddling – SUP

Följ med på guidad turpaddling, oftast i liten grupp, där vi anpassar paddlingen efter deltagarna. 

En kort genomgång i SUP-teknik hålls vid behov innan turen så att alla deltagare känner sig säkra på vattnet. Du ska helst ha paddlat SUP förut och vara bekant med brädan (men behöver ej vara något proffs), måste vara simkunnig samt ha grundkondition så att du orkar paddla om det blåser lite. Detta är perfekt för dig som har en egen bräda men inte någon att paddla med. Om du har egen SUP-bräda vill vi att du har en leash/säkerhetssele på den. Du kan hyra en av oss för 250 kr. Välj då "Hyr SUP end. för event/kurs/turer" vid bokningen.

AW med SUP & KLANGMEDITATION

Datum: Tors 27 juni kl 15.30

Följ med på en annorlunda AW (after work). Vi startar paddlingen hos oss i Skogstorp, tar oss fram på Eskilstunaån förbi Skjulsta och Vilsta. Framme i Eskilstuna lastar vi in brädorna i vårt släp innan vi promenerar en kort bit till byBrittis där en riktigt härlig myskväll väntar oss.

Vi bjuds på bubbel (alkoholfritt), te, citronvatten, lyxig fruktbuffé och annat lätt tilltugg samt en 60 minuters avkopplande klangmeditation. Vi har 10% rabatt på allt i butiken (ej på redan rabatterade varor) och får dessutom med oss varsin goodiebag hem (värd över 300:-).

När vi är klara kan man välja att antingen få åka med i bil tillbaka till Skogstorp eller ta sig från byBrittis på egen hand. Brädorna lastas in i vårt släp så det blir bara paddling enkel väg.

Total tidsåtgång: ca 5-6 tim. Antal deltagare: Minst 4, max 9 pers.

Förkunskaper: Vi ser helst att du har paddlat SUP förut och har bra grundkondition så att du orkar paddla om det blåser lite. Du måste även vara simkunnig.

Pris: 695 kr (OBS! Ev utrustning hyr du separat)
Pris inkl ledare, bubbel (alkoholfritt), te, citronvatten, lyxig fruktbuffé och annat lätt tilltugg samt en 60 minuters avkopplande klangmeditation. OBS! Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).


Startplats: Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, Skogstorp

OBS! Bokningen är bindande

MAGSJÖN

Datum: Ej klart

Följ med på en guidad SUP-tur i en av Södermanlands klaraste sjöar där vi verkligen får känna på att vara ute i naturen långt ifrån stadens stress. Vi gör ett kort fikastopp så ta med egen fika/mellanmål. Total tidsåtgång ca 3 tim. Minsta antal 4 pers.

Pris: 300 kr inkl ledare och viss extra utrustning som kan lånas vid behov. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Porsuddebadet, Magsjön, Strängnäs

NATEN/NATÅN/BÅVEN

Datum: Ej klart

Mysiga Natån mellan sjön Naten och Båven får ni inte missa! Det här är ett riktigt guldkorn och en av våra absoluta favoritpaddlingsställen. Det är en liten bit att åka men det är det värt (ca en timme från Eskilstuna). Vi gör ett kort fikastopp så ta med egen fika/mellanmål. Vi utgår från badplatsen nedanför Stjärnhovs ICA-butik så där finns möjligheter att köpa med sig något gott. Total tidsåtgång ca 3 tim. Minsta antal 4 pers.

Pris: 300 kr inkl ledare och viss extra utrustning som kan lånas vid behov. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Natens badplats, Stjärnhov, nedanför ICA Nära

SUP MED LUNCH, BUBBEL & BASTU PÅ HYDROTRIM

Datum: Ej klart

Vi startar paddlingen hos oss i Skogstorp och tar oss sen till Hydrotrim där vi äter lunch, badar, bastar och relaxar. När vi är klara kan man välja att antingen få åka med i bil tillbaka till Skogstorp eller ta sig från Hydrotrim på egen hand. Brädorna kan lastas in i vårt släp efteråt så det blir bara paddling enkel väg. Total tidsåtgång ca 4,5 tim. Minsta antal 6 pers.

Pris: 600 kr.

Pris inkl ledare, inträde till Hydrotrim (inkl pool, jacuzzi och bastu) samt enklare lunch, fruktfat och juice. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, 63369 Skogstorp

Turpaddling – Kajak

 

Följ med på guidad turpaddling i kajak. Här samarbetar vi med TNT Sea Kayaking som har lång erfarenhet av att anordna både endags- och flerdagsturer.

OBS! Denna sida kan komma att uppdateras under säsongen så håll utkik efter nya utflyktsmål.

DAGSTUR TILL BIRKA

Datum: Lördag 27 april, kl 08.40-20.30 ca

För femte året i rad ska vi paddla ut till Birka under våren. Det är lite speciellt att uppleva ön så här års innan säsongen drar igång.
Vi ska paddla från Stallarholmen till Birka och tillbaka på en dag. Det är ca 40 km och förhållandena kan vara krävande. Ingen tur för nybörjare!!!
Turen är inte avgiftsbelagd. Upplägget är som en kompispaddling d.v.s. alla hjälps åt att hela gruppen nå målet på ett säkert sätt. Dock måste alla klara av distansen av egen kraft! Bogsering över längre distans är inte möjligt!

OBS! Denna tur gäller bara paddling med kajak, ej SUP.

Kontakt: Thomas Richter, TNT Sea Kayaking, tel 070-521 83 69

Pris: 0 kr inkl ledare.

Samlingsplats: Värdshuset Gripen i Stallarholmen, strax innan bron över till Selaön. Samling där klockan 8.40.

20200716_143630.jpg

TURPADDLING
SUP & KAJAK

AW med SUP & klangmeditation
Turpaddling SUP
Turpaddling KAJAK
bottom of page