top of page

Turpaddling – SUP

Följ med på guidad turpaddling, oftast i liten grupp, där vi anpassar paddlingen efter deltagarna. 

En kort genomgång i SUP-teknik hålls vid behov innan turen så att alla deltagare känner sig säkra på vattnet. Du behöver inte ha paddlat SUP förut men du måste vara simkunnig samt ha grundkondition så att du orkar paddla om det blåser lite. Detta är en perfekt tur för dig som har en egen bräda men inte någon att paddla med. Om du har egen SUP-bräda vill vi att du har en leash/säkerhetssele på den.

MAGSJÖN

Datum: Ej klart

Följ med på en guidad SUP-tur i en av Södermanlands klaraste sjöar där vi verkligen får känna på att vara ute i naturen långt ifrån stadens stress. Vi gör ett kort fikastopp så ta med egen fika/mellanmål. Total tidsåtgång ca 3 tim. Minsta antal 4 pers.

Pris: 300 kr inkl ledare och viss extra utrustning som kan lånas vid behov. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Porsuddebadet, Magsjön, Strängnäs

NATEN/NATÅN/BÅVEN

Datum: Ej klart

Mysiga Natån mellan sjön Naten och Båven får ni inte missa! Det här är ett riktigt guldkorn och en av våra absoluta favoritpaddlingsställen. Det är en liten bit att åka men det är det värt (ca en timme från Eskilstuna). Vi gör ett kort fikastopp så ta med egen fika/mellanmål. Vi utgår från badplatsen nedanför Stjärnhovs ICA-butik så där finns möjligheter att köpa med sig något gott. Total tidsåtgång ca 3 tim. Minsta antal 4 pers.

Pris: 300 kr inkl ledare och viss extra utrustning som kan lånas vid behov. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Natens badplats, Stjärnhov, nedanför ICA Nära

SUP MED LUNCH, BUBBEL & BASTU PÅ HYDROTRIM

Datum: Ej klart

Vi startar paddlingen hos oss i Skogstorp och tar oss sen till Hydrotrim där vi äter lunch, badar, bastar och relaxar. När vi är klara kan man välja att antingen få åka med i bil tillbaka till Skogstorp eller ta sig från Hydrotrim på egen hand. Brädorna kan lastas in i vårt släp efteråt så det blir bara paddling enkel väg. Total tidsåtgång ca 4,5 tim. Minsta antal 6 pers.

Pris: 600 kr.

Pris inkl ledare, inträde till Hydrotrim (inkl pool, jacuzzi och bastu) samt enklare lunch, fruktfat och juice. Om du behöver hyra en bräda gör du en bokning separat (+250 kr).

Startplats: Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8, 63369 Skogstorp

Turpaddling – Kajak

Följ med på guidad turpaddling i kajak, oftast i liten grupp. Här samarbetar vi med TNT Sea Kayaking som har lång erfarenhet av att anordna både endags- och flerdagsturer.

OBS! Denna sida kan komma att uppdateras under säsongen så håll utkik efter nya utflyktsmål.

DAGSPADDLING TILL ÄNGSÖ

Datum: Ej klart

Välkommen att följa med på en härlig dagstur på Mälaren tillsammans med Eskilstuna SUP och TNT Sea Kayaking. Med utgångspunkt i Vik på Fogdön väljer vi en lämplig rutt till Skurusund på Ängsö. Där besöker vi Fiskarfrun's Café Ängsö Fisk för lunch eller fika innan vi paddlar hemåt igen.

Allt i allt paddlar vi mellan 15 – 20 km under dagen, beroende på vind och väder. OBS! Denna tur gäller bara paddling med kajak, ej SUP. Minst 5, max 8 pers.

Pris: 500 kr inkl ledare. Om du behöver hyra en kajak gör du en bokning separat (+400 kr).

Samlingsplats: Vansö kyrka, Strängnäs

20200716_143630.jpg

TURPADDLING
SUP & KAJAK

SUP med lunch, bubbel och bastu
Turpaddling SUP
Turpaddling KAJAK
bottom of page