Familje-SUP

Familje-SUP/Familjepaketet

Ha roligt tillsammans hela familjen. Vi går igenom utrustning, säkerhet och ger lite enkla tips för att komma igång. Välj om ni vill paddla en tur på ca 1 tim på egen hand eller om ni vill ha med en instruktör i vattnet efter vi har haft genomgång på land. Vi har brädor som passar både stora och små. Om någon inte vill paddla själv kan man även dela på en bräda.

Total tidsåtgång ca 1-1,5 tim. Aktiviteten sker på plats hos Eskilstuna SUP, för paddling på annan plats tillkommer 200 kr och då får man ev hjälpa till att pumpa upp sin egen bräda (ca 15 min).

Pris

Familj = 2 vuxna, 2 simkunniga barn 8-17 år (+150 kr/extra barn)

Med instruktör i vattnet: 1 200 kr

Utan instruktör i vattnet: 900 kr

(inkl instruktör, SUP-bräda, paddel, leash och flytväst)

Aktiviteten sker på plats hos Eskilstuna SUP, för paddling på annan plats tillkommer 200 kr och då får man ev hjälpa till att pumpa upp sin egen bräda (ca 15 min).

 

Bokning och betalning

Hör av er till oss via mail, sms eller på telefon. Lämna kontaktuppgifter samt önskemål om dag och tid då ni vill komma och paddla. Skriv gärna hur många ni är samt vilka åldrar det är på barnen. Vi återkommer så snart vi kan och håll gärna koll i skräppostmappen om ni inte inom någon dag har fått svar på mailet (om ni har mailat). Betalning sker via Swish 123 655 59 40 innan paddlingen.

Avbokning

Mindre än 3 timmar innan bokning: Ingen återbetalning

Skulle ni bli sjuka eller få förhinder den aktuella dagen är det fullt förståeligt. Gör då er avbokning så fort ni kan, dock senast 3 timmar innan, så får ni pengarna tillbaka. OBS! För avbokning mindre än tre timmar innan utsatt tid sker ingen återbetalning.

Plats

Eskilstuna SUP, Åbrinksvägen 8 i Skogstorp.
 

Klädsel

Badkläder och/eller träningskläder. Är det regnigt och småkallt kan det vara skönt med en tunn regn-/vindjacka eller en våtdräkt. På fötterna kan ni ha badskor eller liknande men det går även bra att vara barfota.

Ta med

Ett torrt ombyte till efteråt om ni skulle bli blöta. Keps kan vara skön att ha på huvudet både i solsken och i regn. Vattenflaska. Smörj gärna in er med solskydd om det är soligt.

Bilder

Vi tar en del bilder, om ni vill, som vi sen mailar över till er.

Övrigt
  • Vi paddlar även om det regnar och ställer bara in vid extremt dåligt väder (åska, alltför kraftiga vindar etc).

  • Alla som paddlar måste vara simkunniga.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och med tanke på rådande situation så håller vi avstånd och tar inte i hand. Handsprit finns att tillgå. Kom bara om du känner dig helt frisk.